Radu Mihai Protopopescu

Avocat Asociat Coordonator

E-mail: radu.protopopescu[at] ppalegal.ro

Activand inca de la debutul profesiei in cadrul firmei, Radu a acumulat experienta in variate domenii de practica. Printre primele proiecte majore la care a participat se disting implicarea in elaborarea legislatiei privatizarii si a cadrului legislativ privind reglementarea situatiei activului si pasivului celei mai importante banci romanesti de comert exterior.

Ulterior, Radu s-a implicat in cadrul a numeroase tranzactii de drept societar reprezentand preponderent investitori internationali.

In ultima perioada, alaturi de coordonarea proiectelor majore in care firma este implicata, el supervizeaza si o mare parte din consultanta juridica multidisciplinara oferita zi de zi de catre avocatii firmei clientilor stabili.

De asemenea, Radu sustine si reprezinta interesele clientilor in cadrul procedurilor judiciare avand o experienta de peste 10 ani in a pleda in fata instantelor de orice grad, inclusiv a Inaltei Curti de Casatie si Justitie si Curtii Constitutionale.

ADMIS IN BAROUL BUCURESTI 1998

EDUCATIE

  • Universitatea Bucuresti – Facultatea de Drept (1994-1998)

LIMBI STRAINE

  • Engleza si Franceza

ARII DE EXPERTIZA

  • Drept Societar – Guvernanta Corporativa, Fuziuni si Achizitii , Contracte, Dreptul Serviciilor Financiare – Institutii de Credit, Asigurari de Viata si Pensii Private, Proprietate, Litigii