SERVICIILE NOASTRE

Protopopescu, Pușcaș și Asociații este o societate civila profesională de avocati autorizata de Baroul din Bucuresti cu drept de asistenta si reprezentare a clientilor pe intreg teritoriul Romaniei.

Oferim  servicii legale standard (asistenta, consultare, reprezentare, redactarea documentelor legale) in baza incheierii unui contract de asistenta legala cu fiecare client.

Asiguram de asemenea servicii pentru gazduirea temporara a unor companii si activitati fiduciare bazate pe contracte distincte de asistenta legala. Contractele pentru servicii auxiliare sunt indispensabile pentru companiile care intentioneaza sa investeasca in Romania sau sa intre pentru prima data pe piata romaneasca. Majoritatea colegilor nostri au dreptul de a pleda in fata Inaltei Curti de Casatie si Justitie a Romaniei precum si a Curtii Constitutionale.

Expertiza noastre sustine insa si o arie larga de servicii dedicata zonei corporate de la simpla crearea a unei companii pana la asistenta juridica complexa, restructurari, preluari, fuziuni si achizitii, incluzand zona de corporate finance  si probleme de drept  public, precum si pregatirea tuturor rapoartelor due dilligence pentru corporatiile straine in Romania.

Ne mandrim cu un raport calitate-pret corect datorat unui  management prudent al cheltuielilor si alocarii resurselor si unei abordari flexibile a structurarii comisioanelor in functie de natura proiectului.