CONSULTANTA

Am inteles ca dreptul trebuie sa fie un partener al economiei reale si nu un obstacol in calea afacerilor de succes.

Am fost in mod constant preocupati ca serviciile noastre de consultanta sa raspunda necesitatilor reale ale protagonistilor mediului de afaceri, sa aduca valoare adaugata business-ului acestora si sa se adapteze continuu evolutiilor specifice din pietele in care activeaza clientii nostri.

Ne mandrim cu aceste reusite, colaborarea neintrerupta pe parcursul mai multor ani cu clientii nostri statornici fiind confirmarea in acest sens. In acelasi timp, suntem constienti ca numai continuand sa ne adaptam si sa inovam in permanenta ne putem mentine reputatia castigata.

In egala masura cu participarea la structurarea si implementarea unor tranzactii complexe sau proiecte punctuale, practica noastra cuprinde si asistenta acordata clientilor in derularea afacerilor curente, care implica in mod necesar o abordare multidisciplinara integrata, de la probleme contractuale, fiscale sau de dreptul muncii si pana la chestiuni din sfera dreptului concurentei, activitatilor reglementate sau protectiei consumatorului.

Practica noastra inglobeaza o arie larga de servicii dedicata mediului de afaceri, de la simpla creare a unei societati pana la asistenta juridica in activitatile curente (day-to-day business) si in proiecte complexe (restructurari ale afacerii sau de personal, fuziuni,achizitii, divizari, finantari, lansare de noi produse financiare si structurarea retelelor de marketing al acestora, precum si a retelelor de distributie selectiva ale producatorilor si importatorilor de bunuri de larg consum).

 

retail.ua
retail.ua
Альфастрахование украина отзывы
Альфастрахование