Adriana Pușcaș

Avocat Asociat

E-mail: adriana.puscas[at]ppalegal.ro

Adriana s-a alaturat firmei in anul 1998 si a fost implicata inca de timpuriu in proiecte de mare complexitate din domeniul pietei de capital, fiscalitatii si dreptului bancar, precum si in elaborarea unor importante proiecte legislative.

Acumuland o bogata experienta in majoritatea domeniilor in care firma ofera  consultanta clientilor sai, Adriana coordoneaza mare parte din asistenta juridica multidisciplinara de care beneficiaza clientii nostri stabili, cu precadere cei ce activeaza in zona de retail.

De asemenea este implicata in proiecte de anvergura in cadrul carora ofera consultanta unor institutii de credit si fonduri de garantare straine in legatura cu investitiile in Romania finantate de acestea si unor importante societati de asigurare din Romania in vederea optimizarii fiscale a operatiunilor acestora.

Adriana este adepta abordarii conflictelor comerciale in sensul solutionarii acestora pe cale amiabila ori de cate ori este posibil.

ADMISA IN BAROUL BUCURESTI: 1996

EDUCATIE:

  • Universitatea Bucuresti – Facultatea de Drept (1991-1995)
  • Curs de mediatori autorizati – Centrul de mediere Craiova (2009)

CONTRIBUTII SI PUBLICATII

  • Doing Business – Cercetare a World Bank si  IFC – 2008, 2009 (capitolul “Protectia Investitorilor”)
  • Piata de Capital (Capital Market). Colectie legislativa. Publishing House All, Bucuresti, 1998 (ISBN 978-973-9229-97-5)

LIMBI STRAINE

  • Engleza

ARII DE EXPERTIZA

  • Contracte, Dreptul Muncii si Securitatii Sociale, Fiscalitate si litigii fiscale, Drept Societar – Guvernanta Corporativa, Fuziuni si Achizitii, Dreptul Serviciilor Financiare – Valori Mobiliare si Piete Reglementate, Asigurari generale, Project Modeling, Project Finance
retail.ua
retail.ua
Альфастрахование
Альфастрахование